Werken op het landgoed.

Het 21 hectare grond tellende landgoed bestaat uit 12 hectare natuur, grotendeels met mooie, zonnige, open plekken. Op het landgoed kun je diverse werkzaamheden verrichten zoals het schoonhouden van de paden, grasmaaien, andere tuinwerkzaamheden en onderhoud aan het bos. Daarnaast bevinden zich op het terrein van Hoeve Sprey een moestuin en een kleine dierenweide.

Werken bij de schaapskudde.

Samen met Schaapskudde De Belhamel bieden wij een unieke werkplek aan. Deze schaapskudde trekt namelijk het grootste gedeelte van het jaar rond in de omgeving van Vorden. De kudde draagt mede zorg voor het beheer van natuurterreinen. De schapen vormen een zogenaamde ‘mobiele kudde’. Dat wil zeggen dat er sprake is van begrazing in plaats van beweiding. De schapen lopen dus niet het hele jaar in één afgebakend gebied en gaan niet iedere avond terug naar de schaapskooi.

Hoeve Sprey ondersteunt de schaapskudde in alle dagelijkse voorkomende werkzaamheden. De schapen hebben namelijk elke dag zorg nodig, zoals het geven van water en het voeren. Daarnaast hoeden we de kudde, verplaatsen we de schapen, zetten we de nachtrasters op en doen we algemene stal- en onderhoudswerkzaamheden bij de kooi.

Meer informatie over de kudde en haar werkzaamheden kun je vinden op schaapskuddedebelhamel.nl.

Ergens anders werken.

Wil je werken op een andere plek? Dan is dat natuurlijk ook goed. Wij helpen je zoeken met dat wat bij jou past.
Wij willen je graag beter leren kennen. Jij ons ook? Je mag altijd contact met ons opnemen.

Contactpagina